Menu

HOROSZKÓPKÉSZÍTÉS

Személyre szabott horoszkópkészítés

Üdvözöllek! Ez a személyes honlapom. Horváthné Tót Kata vagyok, asztrológus.

Magamról

Egész életemben hittem, abban hogy sorsunkat valaki előre megírta, véletlenek pedig nincsenek.

Nem befolyásolt ebbe az irányba senki, nem voltak hasonló gondolkodású barátaim sem . Ellenkezőleg . Nem mertem még a témát sem felhozni, mert nem szerettem volna nevetségessé válni .

Viszont jó társaságot jelentettek a könyvek főleg az ezoterikus tartalmúak. Különösen az asztrológiával és horoszkópkészítéssel kapcsolatos írások érdekeltek. Ezen könyvek olvasása közben hitem erősödött, s úgy láttam a választ kérdéseimre az asztrológiában találom meg.


Az asztrológus feladata, hogy az előrejelzéssel segítse a szülött életét. Szigorú etikai szabályok határozzák meg az asztrológus tevékenységét. Ne felejtsük el,aki felkeresi az asztrológust, kivétel nélkül válaszokat szeretne kapni, a számára megválaszolatlan kérdésekre. Természetesen nem minden esetben lát az asztrológus a szülött számára "pozitív" választ. Ez az a pont, ahol a legnagyobb feladat hárul az asztrológusra. A kérdésekre a választ úgy kell adni, hogy minden esetben a szülött képes legyen a mindennapi életébe beépíteni, és segítse a további útján. Ez nem azt jelnti, hogy azt a választ adja az asztrológus amit a szülött hallani akar, pont ellenkezőleg, a válaszok minden esetben a valóságot tükrözik.

Ezért, az asztrológus munkája messze túlmutat a száraz tények közlésén.


Elsősorban figyelembe kell venni a kérdező lelkiállapotát, befogadó képességét, hozzáállását,stb. Ezeket, mind-mind figyelembe véve fogalmazza meg az asztrológus az útmutatást.

Azt hiszem sorsunkat magunk írjuk meg, mielőtt megszületünk .

De hogyan fog ez illeszkedni másik hat milliárd sorshoz? Hogyan tudja 6 milliárd még meg nem született lélek „ összeegyeztetni „ elkövetkezendő életét, hiszen oly sokszor találkozunk ismeretlenekkel, ismerősökkel, akikkel furcsa „véletlenek” történnek. Amik persze befolyásolják a saját sorsunkat is. Mi van a szabad akarattal, amit Istentől kaptunk stb… Hogyan ad választ erre az asztrológia? Hogyan segíthet nekünk horoszkópunk ismerete?
Az alábbiakban röviden összefoglalom mit értek gyakorlati asztrológia és horoszkópkészítés alatt. Miben különbözik az elméleti, és a működő asztrológia .

Úgy képzelem egy nagy és bonyolult „ óraszerkezetünk „lehet, amit az életeseményeink „ horoszkópunk „ beállítására használunk. Ez pedig nem lehet más, mint a naprendszerünk. A bolygók állása az, ami a sorsunkat meghatározza, és ezt magunk állítottuk be szabad akaratunkból. A születésünk pillanatának, földrajzi helyének megválasztása, minden ember számára bolygó állásokat hoz, ami befolyással lesz az életeseményeire. Az nem mindegy, hogy a bolygóállások milyen életterületeket működtetnek együtt.
Ez pedig attól függ leginkább, hogy mi születésének pontos ideje. Természetesen nem a földi időszámítás és Kovács doktor rolexének ideje számít , hanem az ún. Valódi születési idő. Ez pedig azután a szülött egész sorsát meghatározza . Ez az időpont nem azonos az Ön által vagy szülész orvosa által ismert időponttal . A valódi születés időpontját leginkább úgy lehet meghatározni , hogy ismert életeseményeket próbálgatással illesztünk az ön horoszkópjára mindaddig, amíg azok nem követik híven az Ön életét . Ezt követően ismertté válik az Ön első életeseményének , a megszületésének időpontja is . Ez a tudás már régóta az emberek rendelkezésére áll , csak talán eddig másképp értelmezték. A horoszkópkészítés szinte egyidős történelmünkkel . Egy új felfogású asztrológiai iskolát találtam , ami úgy tanítja az asztrológiát, hogy választ is ad a kérdéseimre, a horoszkópkészítés konkrét tényeket vázol fel. Az iskolát kijártam , most szeretném a megszerzett tudást az emberek érdekében hasznosan átadni .

Ha a jövőjében várható események érdeklik, akkor előre fel tud készülni rá, így a kellemetlent könnyebben viselheti, a kellemest pedig még jobban élvezheti. Ne feledje, nincsenek jó, és rossz dolgok az életben. Minden dolog, ami történik velünk , lelkünk fejlődését szolgálja . Némelyiket kellemesnek, némelyiket kellemetlennek érezzük, míg más emberek éppen ellenkezőleg éreznek.
Tegye életét kellemesebbé!
Ebben segít Önnek a gyakorlati asztrológia és horoszkóp készítés.

Amiben más vagyok

Az általam készített horoszkópok nem személyes tulajdonságok meglétét vagy hiányát fogják megmondani Önnek.
Nem foglalkozom azzal, hogy az Oroszlán jegyűek gőgösek-e vagy sem. A skorpió akaratos-e vagy sem. Ez a klasszikus asztrológiával és horoszkópkészítéssel foglalkozók dolga .

Azt fogom megmondani Önnek mikor költözött és mikor fog újra elköltözni, szülei elváltak-e, vagy ön el fog-e válni. Házasság előtt állóknak házasság kötés időpontját , gyermekvállalóknak születendő gyermekük nemét . Munkahely változtatásról , gépkocsi vásárlásról, szerelemről, ill. a családjáról, barátairól, ami még eszébe jut, bármiről kérdezheti a gyakorlati asztrológust és horoszkópkészítőt.

Tegyen próbára! Ha tudja születési dátumát, idejét és helyét, valamint tudja fontos életeseményeinek időpontját (év, hó. Erre Önnek azért lesz szüksége, hogy visszaigazolni lássa, amit én mondok a múltjából ) , akkor asztrológusként megtalálom azt a születési időpontot , ami az ön sorsát határozza meg . Mindezt egy Magyarországon fejlesztett számítógépes program segíti . Ha ez meg van , mondok eseményeket a múltjából , amit nem tudhatnék . Vagy mégis? Meg fog lepődni !!! Ha pedig, mint asztrológus, ismerem a múltját , miért ne ismerném a jövőjét ?

A holnap a múlté!

Horváthné Tót Kata asztrológus